Logo 🔔 Oferte de revelion 2020
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!

Articol de la American Ballroom

Revelion despre emotie, bucurie si voie buna

/
American Ballroom, Str. Bd. Basarabia, nr. 256, American Ballroom, București (Pantelimon) , România vezi harta
Revelion despre emotie, bucurie si voie buna
'Afiș articol "Revelion despre emotie, bucurie si voie buna"
Revelion: despre emotie bucurie si voie! American Ballroom si Presidential Ballroom!
Publicat: / Actualizat:
1.176 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe 🔔 Oferte de revelion 2020: “Revelion despre emotie, bucurie si voie buna” — Revelion: despre emotie bucurie si voie! American Ballroom si Presidential Ballroom!

trimite

Revelion: despre emotii, bucurie si voie buna!

De-a lungul celor 10 ani, in care am fost alaturi de cei peste 100.000 de invitati care ne-au pasit pragul, am invatat ca succesul unui eveniment personal nu inseamna doar servicii profesioniste, ambianta rafinata si organizare ireprosabila. Am invatat sa gestionam orice situatie cu calm si seriozitate, dar mai presus de orice, am invatat sa traim emotia, dragostea si bucuria invitatilor nostri.

Si am instituit o traditie: vom pasi in noul an alaturi de cei care ne fac zilele si noptile speciale… alaturi de invitatii nostri!

Asadar, cu deosebita incantare si emotie, va invitam sa sarbatoriti alaturi de noi anul 2016 si intrarea intr-un 2017 care se anunta pe cat de provocator, pe atat de interesant.

American Ballroom si Presidential Ballroom (Pipera & Militari) va pun la dispozitie 5 petreceri de revelion cu tematica diferita: Casino Party&Balkan Party.

Vom avea invitati de seama, care vor face un adevarat spectacol: AMNA, TARAFUL DOMNESC, ALINA CRISAN, MIHAI BAJINARU

Vom avea un meniu bogat, open bar si invitati de exceptie (detalii AICI si AICI). In plus, vom aduce petrecerii un decor de poveste, multa voie buna si bucuria de a va fi alaturi!

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare, sugestie sau propunere. Va stam la dispozitie si va asteptam sa sarbatorim impreuna Revelionul Anului 2017!

Informatii de contact:
American Ballroom: 0756 116 009
Presidential Ballroom Pipera: 0758 839 395
Presidential Ballroom Militari: 0756 066 713

Despre American Ballroom
American Ballroom va pune la dispozitie 6 saloane de evenimente, New York, Hollywood, Las Vegas, Miami, Chicago si cortul Los Angeles care pot acomoda confortabil peste 1.000 de persoane. Ambianta eleganta, imbinand decorul clasic cu dotarile moderne, va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie.

Despre Presidential Ballroom
Presidential Ballroom se defineste prin eleganta si profesionalism, somptuozitate si stil. Experienta acumulata in peste zece ani de activitate, cat si prestigiul dobandit in industria in care activam, ne pozitioneaza ca unul dintre cele mai renumite centre de evenimente din Bucuresti.

Numele tau: Adresa de e-mail:
Revelion despre emotie, bucurie si voie buna
Articol American Ballroom - Revelion despre emotie, bucurie si voie buna
Revelion despre emotie bucurie si voie American Ballroom si Presidential Ballroom
restaurant - ballroom - saloane - cazare

ofertederevelion.com

Sarbatoriti Revelionul la Bucuresti in 2020 cu focuri de artificii si programe de divertisment. Aici gasiti oferte de la restaurante, hoteluri, puburi, cluburi ... Planificati pauza de Revelion in Bucuresti si profitati de ofertele curente!
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@ofertederevelion.com